home

B&G

 • B&G
 • kinderen
 • kleinkinderen

auto

 • TOY
 • BusCA
 • TOY in 't zand
 • toyota hzj78
 • hzj extreem
 • ons bussie
 • keuze toyota

voorbereiding

 • website
 • kamperen
 • gezondheid
 • documenten
 • proviand
 • gereedschap
 • kaarten en boeken
 • apparatuur
 • gps

FAQ

 • algemeen
 • tips
 • bandenspanning
 • afrika
 • rusland/mongolië
 • australië

reizen

gastenboek

 • lezen
 • toevoegen
guestbook
Pagina 1 van 30
Nikos & Georgia (05-01-2019)
Hollaaaa amigos!! How are you? Where are you? Happy New Year!! Hope you had a great New Year Eve with more fun than Cordoba ;) We are still in Argentina planning the last part of the trip in Patagonia in March-April. We are taking extra precautions since we are.. guess what??.. pregnant ;))))) We also sent you an email but it probably ended up in the Junk/ Spam folder. We wanted you to have a look in our new overland book ;)) So, looking forward to your exciting news!! Have fun y Viva La Vida!! Saludos Nikos & Georgia

Reactie B&G (07-01-2019): Hello friends, What a great news. Pregnant! Clearly, you are real travelliving people. We do not have such exciting things to share. Mid-December at home, a week to switch to the snow in the mountains of Austria and now back for the touch down at home finally. Yes, we have received the mail. But we did not have the time to respond to it yet. 2019 will be a very special year for you. Our best wishes in every way. Our New Year’s Eve was great, while you experienced about the same like us in Rosario last year. You’ll hear from us.


Nicoline (16-12-2018)
Lieve Betty en Gerard, wat hebben jullie weer veel moois gezien, maaaar ook wij kunnen weer meegenieten van al dat moois. Mooie bergen met prachtige kleuren. En een heel gezellig reisverslag. Geniet van de winter met familie in Nederland en we wachten op de volgende reis. Liefs Nicoline.

Reactie B&G (17-12-2018): Dankjewel Nicoline, Nu even geen reis, maar knusse feestdagen met het hele stel. Dat geldt ook voor jou waarschijnlijk. Veel plezier en groeten voor iedereen. In het nieuwe jaar zullen we elkaar vast nog gaan zien. lieve groet.


Frits Portugal (15-12-2018)
Hallo vrienden. Ik ben er even voor gaan zitten om jullie verhaal te lezen. fantastisch.
Fijn om de feestdagen thuis te zijn met jullie familie. Zelf ben ik alleen een maand naar Sri Lanka geweest en dat was weer voortreffelijk. Heerlijk en geen problemen. Dan het nieuwe plan, 1 Argentinie, *nee onrustig*, 2 Bolivia *nee teveel berovingen*. Ik word in februari 75 en vecht niet meer zoveel. Nu wordt het in maart Ethiopie. Een maand bussen, lopen, liften en geen toeristen zien. Ik ben me aan het voorbereiden. Ik wens jullie ook prettige feestdagen en nogmaals bedankt voor alle verhalen. Frits.

Reactie B&G (17-12-2018): Ha die Frits, Je gaat maar door. Geweldig! Leerftjd telt niet, wel je instelling en gezondheid. Oh, prachtig, naar Ethiopië. Overigens hebben we geen enkel probleem gehad in Argentinië en Bolivia. Jullie ook fijne feestdagen, een prachtig reisjaar en vast gefeliciteerd met je verjaardag.


Happy Glocals (15-12-2018)
Hola B&G, leuk jullie blog, wij zitten ook in Zuid-Amerika en het was leuk om te zien dat jullie jullie Toy bij Yacopini hadden binnen gedaan - net zoals wij onzen Hugo. Ook leuk dat ze hem voor dezelfde prijs even wassen. Wij bloggen op happy-glocals.eu. Groetjes uit Puerto Octay in Chili, Astrid & Theo

Reactie B&G (17-12-2018): Hoi Astrid&Theo, Ja, we volgen jullie reis en kunnen ons goed inleven. Veel plezier in de warmte. Hier doen we een dikke trui extra aan. NL-groet.


Kees Lodder (14-12-2018)
Goede-middag, net de verhalen zitten lezen en de foto's bekeken. Fantastisch. Prachtige plaatjes, wat een ruige omgeving. Nu weer lekker in Nederland. Wij wensen jullie een goede kerst toe en veel reis plezier in het nieuwe jaar. Groeten Zusje en Kees.

Reactie B&G (17-12-2018): Lekker thuis, lekker in de kou! Ook weer genieten. Jullie ook fijne feestdagen en een mooi nieuwjaar.


Ada (25-11-2018)
Op de valreep! Nu “ hot” in Nederland de AREPA, een wit maisbroodje gevuld met van alles o.a. bonen. Schijnt heerlijk te zijn en is In Bolivia en Venezuela overal op straat te koop te zijn. Al geproefd?????

Reactie B&G (25-11-2018): Nee, de arepa zijn we nog niet tegen gekomen. Maar misschien de volgende keer als we noordelijker reizen (Colombia bv). Wel andere maisproducten geproefd. Je moet van de smaak houden. Wel volop empanada’s met allerlei vullingen in allerlei vormen en maten. Heel populair in dit deel van Z.A. Smakelijke groet.


Jan (22-11-2018)
Hoi lieve Betty en Gerard, zoals vanouds weer hele mooie foto's met fijne verhalen. Amy zal de foto's van de flamingo's zeker mooi vinden en de verhalen natuurlijk ook van jullie. Nog even en jullie gaan weer aan de terugreis beginnen. Maar geniet daar nog maar lekker maar rij voorzichtig. Trouwens wat zijn jullie beresterk om de toy zo op te kunnen tillen. groetjes en dikke knuffel Jan.

Reactie B&G (24-11-2018): Ha lieve Jan, Jaja, je wist natuurlijk niet dat we zó sterk zijn! En Amy houdt van flamingo’s? We hebben nog veel meer foto’s voor haar. Maar dat komt wel als we thuis zijn. Ja het schiet alweer op. Ook leuk om iedereen weer te zien natuurlijk. Liefs en knuffel (ook voor Trudie)


Nicoline (22-11-2018)
Hoi, Betty en Gerard. Het was weer een mooi reisverslag met mooie kleurrijke foto’s en een idee hoe het landschap daar is. Het was wel heel leuk om een stukje mee te rijden. Volgende keer weer een verrassing ??? Veel plezier met verder reizen. Liefs Nicoline.

Reactie B&G (24-11-2018): Ha Nicoline, Nooit te oud om te leren toch? Leuk, dat je er weer bij was. lieve groet.


Bertus Jansje (19-11-2018)
Lieve Gerard en Betty, wat een prachtig verhaal en wat een reis. Bertus was ook in de mijn, waren wij ook erg onder de indruk en zeer begaan met de mensen. Ook de zoutvlakte gaat in je zitten. Wat geweldig dat jullie hand en span diensten verrichten. WE GENIETEN MEE!! Het gaat hier goed! Lieve groet .

Reactie B&G (21-11-2018): Ha Bertus en Jansje, Zo fijn, dat het bij jullie goed gaat. En ook fijn, dat jullie nog een beetje (mee kunnen) reizen (met ons). Zeker met de herkenning van eigen ervaringen, liefs vanuit het mooie en veelkleurige berggebied in noordwest Argentinië.


Harry/Ella (18-11-2018)
HelemaalTOP. Prachtige foto's en leuke video"s! Hele maal TOP. Hierdoor zijn wij nog meer in de reisstemming gekomen. Morgenochtend vertrekken ook wij jullie kant op. ToyLa wacht al op ons. Tussen 1 en ca. 4 dec. zijn wij in BA. Wellicht daarna nog een meet en greet? Knuf, Harry/Ella

Reactie B&G (24-11-2018): Heeeeeej Ella&Harry, Inmiddels zitten we in dezelfde tijdszone. Da’s heel wat dichterbij, Terwijl jullie de jetlag overwinnen, zitten wij aan de martini... Onze reisplannen ontwikkelen zich al rijdend. We houden contact. Zou wel heel leuk zijn! Sterkte met het bevrijden van ToyLa. Liefs.


Michelle en Peter (18-11-2018)
Djeezzzz wat fantastisch die hoogvlakte, de woestijnlandschappen en die leegte, wat zullen jullie genieten. Dobberen in zo’n warmwaterbron, op bivak met zijn twee onder de sterrenhemel, de wegen die ervoor zorgen dat je alle tijd hebt om van al dat moois onderweg te genieten : ) , mmmmm, ik kan niet wachten op ons vertrek. Nog een ruime week en dan zien wij ook onze toyota terug. Liefs van ons

Reactie B&G (20-11-2018): Lieve reisvriendjes, Gossie nog even en we zijn weer vereend op dit continent. Maar of we jullie nog gaan zien... Jaja, er staat jullie nog veel schoons te wachten, waarover Michelle dan weer prachtig gaat berichten. Wij stromen ondertussen zo ongeveer over van de binnendenderende ervaringen. Hou vol! knuf en liefs.


Frank (17-11-2018)
Tunesie was weer perfect. Echter de landrover discovery, moest per oude man legertruck uit de duinen worden gehaald, gebroken aandrijfas en storing in de luchtvering. Groeten van Fam.Pansiri

Reactie B&G (20-11-2018): Da’s dus een harde les: nooit met een Landrover de woestijn in gaan! Wat een pech, en dus avontuur, evengoed. De verhalen hierover houden we tegoed... Heb je Beppe Panseri in Bergamo opgezocht? Dank voor de groeten en als je hem weer spreekt: onze groeten terug. Vr.gr.


Kees Lodder (17-11-2018)
Gisteren al gezien dat verslag er was. vandaag gelezen. Het was weer mooi, mooie verhalen en prachtige foto's. Wat beleven jullie veel en zien veel. Veel mooie dagen weer toe gewenst. en wachten op de volgende beelden en het verslag van de reis. Groeten van zusje en mij.Doei.

Reactie B&G (20-11-2018): Ha Kees en Zusje, trouwere volgers bestaan niet! De wereld is prachtig, vinden jullie niet? We genieten en jullie doen mee. Fijn. Lieve groeten.


Ada van Vliet (12-11-2018)
Geweldig zeg, die oversteek met het pontje en dan de rood gelakte teennagels van Betty even subtiel in beeld. Als contrast zakmaarzegge. Ja, ja je maakt wat mee in Bolivia. Ik geniet van jullie verhalen. Liefs

Reactie B&G (14-11-2018): Fijn dat je mee geniet. Ja, Bolivia is heel bijzonder en afwisselend. En hoog! Onze belevenissen op de Altiplano worden nu verwerkt. lieve groet.


Nicoline (04-11-2018)
Lieve Betty en Gerard, het was weer een heel lang verslag, met aardrijkskunde, geschiedenis en een indruk van het landschap. De foto’s van de mensen en het landschap blijft leuk en mooi om te zien. Wens jullie een mooie en veilige reis en tot het volgende verslag. Liefs Nicoline.

Reactie B&G (07-11-2018): Ha Nicoline, Alsof je op school bent, je blijft gewoon doorleren! Wij doen dat volop al reizend. Dat is ook een leuke kant ervan. Fijn, dat je het leuk vond en maar goed dat we niet alles van bolivia hebben opgespaard. Er gaat nog veel meer komen... Lieve groet.


Monique & Han (01-11-2018)
Mooi verhaal over jullie belevenissen in Bolivia, heel herkenbaar. Ook leuk te lezen dat Breaking Bad bij jullie aanslaat.

Reactie B&G (01-11-2018): Ja, onze route overlapte een deel die van jullie. Bb heeft ons gepakt inderdaad. Fijne voortzetting in het zuiden. vr.gr.


Anja Roubos (30-10-2018)
Prachtig! Heel veel plezier gewenst!

Reactie B&G (01-11-2018): Dank Anja, groeten aan Theo en de meiden. Liefs.


Harry/Ella (29-10-2018)
Gaaf, door jullie beschrijvingen voelen wij de sfeer en reizen dan ook een beetje mee. Daardoor ook veel zin om er zelf te gaan rijden. Nog even geduld. Wij zijn er bijna klaar voor om met de ToyLa op pad te gaan. Tot gauw. Knuf, Harry/Ella

Reactie B&G (01-11-2018): Lieve vrienden, Inderdaad, jullie vertrek nadert en Toyla is al onderweg. Ella, kun je jullie reisschema (+/-) sturen. Kunnen we zien of een ontmoeting mogelijk is. Hele warme knuffel.


Kees Lodder (29-10-2018)
Goede-middag, heb je verhaal, over de belevenissen weer gelezen, en foto's weer gezien. wat opvalt zijn het groen op de foto's. mooie planten. Wens je nog veel plezier op jullie verdere reis. Groeten Zusje en Kees.

Reactie B&G (01-11-2018): Ha Zusje en Kees, Genoeg groen te zien inderdaad. Maar je hebt toch dat zand wel gezien? reisgroet vanuit Bolivia.


Nicoline (22-10-2018)
Hoi Betty en Gerard, het was weer leuk om op afstand, met jullie mee te reizen. Er was weer veel te lezen en mooie foto’s te zien. Wens jullie nog veel reis plezier. Liefs Nicoline.

Reactie B&G (28-10-2018): Ha Nicoline, Je bent tot de grens met Bolivia meegereisd. Het opvolgende hoofdstuk is in de maak en kun je zeer binnenkort lezen en zien. Dus pak je (digitale) koffer maar vast. Lieve groet.


Jan (22-10-2018)
Hoi lieve luitjes, vanuit een zonovergoten Nederland dus ook Harmelen. Alweer ruim 1 maand onderweg en het verveelt nog steeds niet jullie verhalen en foto’s. Dus geniet er maar met volle teugen van. Maar blijf voorzichtig he. Knuffel van ons.

Reactie B&G (28-10-2018): Ha lieve jullie 2-tjes, Ondertussen is het in NL een heel stuk kouder. Hier maken we hele grote wisselingen in temperatuur en weer mee. Nee inderdaad, het verveelt absoluut niet. Heel veel te beleven hier in Bolivia. Nog ff en dan komt de update. Liefs


Frank , grote frits (14-10-2018)
20 okt genua- tunis. 6 teams

Reactie B&G (18-10-2018): Dat gaat heeeeeel leuk worden! Geniet van de zandbak. EDA okee geweest? lieve groet


Nardi vaanholtz (13-10-2018)
Lieve G en B, Het is weer fantastisch te genieten van jullie reisverhalen. Het kriebelt bij ons wel. Heel veel liefs

Reactie B&G (18-10-2018): Het zou ook niet kloppen als je die kriebels niet zou krijgen. Gelukkig dus maar. Hopelijk kunnen jullie volgend voorjaar (ofzo) weer op pad. En Zuid-Amerika mist jullie. Boel liefs xx


Kees Lodder (11-10-2018)
Vanavond bericht dat er weer iets was geschreven en nieuwe foto's. heb verslag gelezen en de foto's bekeken. Wat een avonturen beleven jullie. Vind het knap van jullie. Zover van huis. Veel succes in Bolivia. gr zus en kees.

Reactie B&G (18-10-2018): Hi Kees en zus, We genieten nu eenmaal zeer van dit “avontuurlijke” reizen. Anders konden we beter thuis blijven. Toch? En Bolivia is fantatstisch. Daarover later (veel) meer... groet voor jullie beiden.


Catherine en Willem (11-10-2018)
Lieve Twee, oh wat zijn jullie al ver gekomen ijs en weder dienende.Mooie foto's. Bogota is de stad waar mijn beeldhouwzus Lika Mutal begonnen is. Omdat het zo hoog ligt zijn ze verhuisd naar Lima, waar ze het monument 'El ojo que llohra'', ‘Het oog dat huilt', maakte voor de slachtoffers van lichtendpad. Nu een bedevaartsoord. Alles goed hier alleen Sir Burton is al dagen aan de dunne.Iets verkeerds gegeten bij vrienden. Rampzalig. Dit zijn de facts of life. Mis jullie. dikke knuffel.

Reactie B&G (18-10-2018): Lieverds, Tja, als reiziger kom je verder en verder. Dat is de de bedoeling tenminste. Lima en Bogota zijn nog geen bestemmingen. Nu niet in ieder geval. Maar in Lima het monument, gemaakt door je zus, bezoeken lijkt ons prachtig. De foto’s hebben we een keer gezien. Voor die tijd spreken we elkaar, vast en zeker. Vervelend van en voor Sit Burton. Als jullie nu maar niets verkeerds eten. Liefs en pakkerd. xx


Sanlo (01-10-2018)
snel je fotos bekeken en bewonderd kan alleen maar watertanden, ben druk bezig mijn huis te verkopen en vooral een appartement zoeken evtl in Nijmegen waar mijn dochter reeds woonde. wees voorzichtig en op je hoede zo veilig zijn sommige landen daar niet GBU

Reactie B&G (04-10-2018): Hi San, dus toch besloten tot verhuizing. Spannend, we duimen dat het lukt en dat jullie een fijne woonplek gaan vinden. lieve groet, ook voor Tjok. ps Hier in Paraguay wemelt het van aardige Duitsers en Deutsche gründlichkeit. Dat zit wel snor nu...


Michelle en Peter (28-09-2018)
Vanuit een zonnig Corsica volgen we jullie trip noordwaarts. Jullie hebben je ritme weer gevonden en oh wat zou het leuk zijn om elkaar straks ergens in Argentinie weer tegen te komen. Die kans is klein gezien onze plannen om de draad in het diepe zuiden weer op te pakken, maar je weet maar nooit....Wat een indrukwekkende ruines van de jezuietenkerk, prachtig!
Liefs

Reactie B&G (04-10-2018): Inmiddels verkeren we in Asuncion/Paraguay. Nah, ons ritme is nog niet helemaal op peil. Hoewel, we al op heerlijke plekken waren. Beetje op en neer, zeg maar, net als het weer. Dat stijgt en duikelt makkelijk zomaar een graad of twintig. Hot and sweaty, dan weer mistig, koud, winderig of tropische buien. We bewegen mee, dat dan weer wel. Goed loopgeoefend op Corsica? En, we’ll meet again. Some day, somewhere. knuf


Nicoline (28-09-2018)
Heb weer genoten van het reisverslag en de mooie foto’s. Wens jullie veel plezier en veel mooie momenten. Dan kunnen wij mee genieten. Liefs nicoline

Reactie B&G (04-10-2018): Hallo Nicoline, Dankjewel, we blijven gewoon lekker doorgaan. Voor onszelf natuurlijk en ook een beetje voor jou. lieve groet


Jovita (28-09-2018)
Geniet van de reis. Liefs van ons uit Laren.
xxxxxx

Reactie B&G (04-10-2018): Liefs van ons uit Asuncion/Paraguay. xx


Kees Lodder (27-09-2018)
Hoi vakantie gangers, het eerste verslag gelezen, en de foto's bekeken. mooie frisse plaatjes, en een goed relaas. Ga jullie goed Betty en Gerard . de groeten van zusje en kees. veel plezier op jullie reis.

Reactie B&G (04-10-2018): Wat zouden we zonder jouw snelle reactie moeten! We werken aan het vervolg. Over een poosje weet je eindelijk wat je nooit eerder wist over Paraguay. lieve groeten.


san lo (12-09-2018)
beste Gerard en Betty, Veel plezier and be careful want sommige landen die jullie zullen bezoeken zijn geen landen van Engelen, maar ik vertrouw op jullie ervaring. GOOD LUCK and till we meet again.

Reactie B&G (17-09-2018): Beloofd, we zijn voorzichtig. Alles goed met jullie? Ga je nog naar Indonesië? Lieve groet vanuit Uruguay met aarzelend voorjaarsweer.


Catherine en Willem (12-09-2018)
Poste lk een berichtje, maar kennelijk op verkeerde plaats. We hebben het superleuk en hilarisch gehad met jullie samen met Rob en Syl. We kunnen er weer een beetje tegen, jullie zo lang te moeten missen. Hopelijk alles voorspoedig en bijzonder. We kijken uit naar foto's. dikke knuffels van ons

Reactie B&G (17-09-2018): En of we iets hebben om op terug te kijken. Voor herhaling vatbaar! jammer dat we de kunstmarkt op de Maliebaan moeten missen. Hopelijk was het een succes. Liefs.


Kees Lodder (12-09-2018)
Goede-morgen, Wens jullie een mooie vakantie toe. Wij zien de verhalen en foto' weer wel langs komen.
Groeten Zus en Kees.

Reactie B&G (17-09-2018): Hallo Kees en Zus, als vanouds reizen jullie met ons mee. Gezellig... lieve groet.


Ivo en Katja (05-08-2018)
Hallo daar in Utrecht, herinneren jullie onze ontmoeting nog in Zuid-Argentinië? we wonen nog steeds in Santiago de Chile en jullie blijven van harte welkom! Nog plannen om naar Chili te komen?
Saludos van Katja en Ivo

Reactie B&G (09-08-2018): Hallo Ivo en Katja, Nee, hoe zouden we jullie kunnen vergeten! En ja, we hebben plannen om (het midden en noordelijke deel van) Chili te bezoeken. Gelukkig zijn jullie niet verhuisd... We laten van ons horen. 12 september vliegen we naar Montevideo. Dussuh!


Nicoline (02-05-2018)
Hoi Betty en Gerard, het hele reisverslag gelezen en ik kan me voorstellen dat jullie gedachten, na alle begroetingen, weer uitgaan naar de volgende reis. Foto’s kijken en de reis volgen, het blijft nog steeds leuk. Liefs Nicoline.

Reactie B&G (14-08-2018): Het vervolg komt vanzelf. Voorlopig zijn we blij om thuis te zijn. Tot gauw.


Frits Portugal. (16-04-2018)
Blij toe weer thuis te zijn bij kinderen en rest van de familie??? Reizen is leuk, maar thuiskomen ook, tot.......het gaat kriebelen. Mooi verhaal en mooie foto’s. Half mei vertrek ik voor een maand naar Sri Lanka. Veel lopen, liften en zo min mogelijk toeristen zien, maar veel natuurschoon en plaatselijke bevolking. Prettige dagen thuis en ik lees wel weer, wanneer jullie weer vertrekken. Groet uit Portugal.

Reactie B&G (17-04-2018): Hallo Frits, Helemaal waar. Jij, als reiziger, weet precies hoe het voelt en hoe het gaat. Over een maand ga je alweer! Heel veel plezier en mooie ervaringen gewenst. Tot later.


C .lodder (16-04-2018)
Heb alles gelezen, wat een avonturen, met mooie foto's.
Het is een lange reis geweest. gezond weer terug. Groeten van zusje en Kees.

Reactie B&G (17-04-2018): Vier maanden is een hele tijd inderdaad. Maar we hebben prachtige dingen gezien en beleefd. Leuk dat je er weer bij was. Groeten aan Zusje.


sanlo (23-03-2018)
oneindig mooie fotos jullie zijn de grootste and interessantste avonturiers die ik ken en ben positief jaloers dat ik dat zelf niet kan doen!!!! nog verder goede reis en vooral blijf sterk en gezond gedurende de volgende etappe.

Reactie B&G (29-03-2018): Wat een mooi compliment! Dankjewel Sanlo. Ja, heel jammer dat je niet zelf in je Toyota hier kunt rond reizen. Lieve groet, ook voor Tjok.


Nicoline (22-03-2018)
Vandaag, Betty is jarig, van harte gefeliciteerd. Ik heb weer een heel mooi verhaal gelezen en mooie foto,s gezien. Liefs Nicoline.

Reactie B&G (24-03-2018): Dankjewel Nicoline, Leuk dat je mee geniet van onze reis. lieve groet.


Marijke (18-03-2018)
Onder de indruk van jullie klauterpartijen! En zo'n filmpje geeft een leuke impressie. Liefs

Reactie B&G (24-03-2018): Pffft, was zwaar en heel mooi. Je moet er soms wat voor over hebben... Liefs.


Eric en Lida (18-03-2018)
Verhaaltjes weer leuk en de foto's zeer mooi. Leuk om al die medereizigers te ontmoeten. Je krijgt er zo zin in om te gaan reizen en genieten van de mooie natuur en de mensen die je tegenkomt. Groetjes

Reactie B&G (24-03-2018): Jullie reis gaat ook weer snel beginnen toch? Geniet in ieder geval vast van de voorbereidingen. Reisgroet.


Harry/Ella (17-03-2018)
Wij hebben weer leuk met jullie meegereden!! Vooral de video is lekker om te zien. Wat wij hier tekort aan water hebben is er bij jullie veel teveel.TOY een nieuwe koppeling, ToyLa een verbeterde achterdiff. Zonder “kloenk”. Wij hebben weer veel bij te praten en uit te wisselen. Tot gauw, Harla.

Reactie B&G (24-03-2018): Heee “kloenk”-loze vriendjes, alweer gewend thuis en de kou daar? Vast wel. Zijn in Zapala nu en gaan verder noordelijk op de 40. Moet mooi zijn, hebben we gelezen ;-) Route naar hier was iig super. xx tot gauw.


kees lodder (17-03-2018)
Het was een natte boel, in deze trip. Wel mooi om het te zien wat jullie allemaal beleven. Deze keer weinig foto' van de mensen die daar wonen. Al met al leuk om te lezen, en de plaatjes te bekijken. Wij wensen jullie veel plezier toe Gr van Zus en Kees.

Reactie B&G (24-03-2018): Nat was het zeker Kees. Gelukkig genieten we nu van beter weer. Nog wel fris door de koude Patagonische wind, maar met blauwe luchten en witte wolkjes. lieve groet.


Jan de Graaf (17-03-2018)
Hoi lieve luitjes, wat een genot om 5 minuten mee te mogen rijden en te zien wat jullie zoal tegenkomen. Miste alleen een foto van een heerlijk genoten gebakje ;-)). Maar de tijd vliegt dus tot over 1 maand alweer. Blijf voorzichtig maar geniet. groetjes Jan.

Reactie B&G (24-03-2018): Ja, leuk he een stukje mee rijden! Dat gebakje is op voor je er een foto van kan maken... liefs voor jullie.


Harry/Ella (11-03-2018)
Geweldig weer om jullie verhalen weer mee te beleven! Met dat weer is het heel lekker om het comfort van de Toy te hebben en niet in een daktent te bivakkeren. Jullie foto’s zijn prachtig om te zien en brengen veel herinneringen bij ons boven. Tot gauw, Harla

Reactie B&G (12-03-2018): Ha lieve vrienden, Nee gelukkig geen daktent! poeh... Met dat wisselende internet bij jullie in Zuiid Afrika en hier in Zuid Amerika hebben we een wonderlijk hap-snap contact. Maar het duurt niet lang meer. Wat hebben we dan veel bij te praten. Geniet nog ff van ToyLa en de warmte. lfs


Nicoline (08-03-2018)
Hoi, Betty en Gerard,wat een mooie foto’s van de gletsjers, een wel heel bijzonder natuurverschijnsel. Dat is toch wel heel mooi om mee te maken. Ik heb weer genoten van het verslag en de mooie foto’s . Elke keer als ik een stukje ga lezen, bekijk ik even de gletsjerfoto’s. Wens jullie nog veel reisplezier. Liefs Nicoline.

Reactie B&G (12-03-2018): Tja, die gletsjers... Ze zijn inderdaad schitterend en Indrukwekkend. We moeten er zuinig op zijn. Maar door de opwarming van de aarde smelten ze erg hard! Veel plezier met kijken en lezen. Lieve groet.


Ada (25-02-2018)
Genoten van verslag, maar vooral van de foto’s en de twee filmpjes. Gordeldierachtervolging ........ heel goed gedaan broertje. De blauwe gletsjer onvoorstelbaar mooi. Wat is de natuur toch imposant.??????

Reactie B&G (28-02-2018): Jaja Ada, die broer van jou blijft bewegen en verbazen, vind je niet? ‘t Was erg komisch om hem te zien zigzagrennen! Indrukwekkend is de natuur inderdaad en meer dan dat. Bofkonten zijn we! Liefs.


kees lodder (25-02-2018)
Weer genoten van de prachtige foto's. Wat een enorme ijs massa's. Bijzonder dat jullie dit mee maken. Ook de verhalen die jullie vertellen, prachtig. Veel plezier verder en de groeten van zus en mij.

Reactie B&G (28-02-2018): Ha Kees en Zus, Het blijft leuk om te weten, dat jullie op deze manier met ons mee reizen. Groetjes voor jullie en de jongelui.


carla & Ron (25-02-2018)
Lieve 2, wat een belevenissen allemaal! En wat een mooie foto's en filmpjes, vooral van het gordeldier. Je moest hard lopen Gerard om hem bij te houden, leuk! Geniet nog maar van deze bijzondere reis. Lieve groeten, C&R

Reactie B&G (28-02-2018): Inderdaad is het hier een prachtige wereld. Iets voor jullie? Je zult G mee moeten nemen voor het vastleggen van gordeldieren natuurlijk. Vijftien jaar geleden deed hij dat ook al in Argentinië. We gaan gewoon verder met genieten. Lieve groet.


Marijke (25-02-2018)
Zondagmorgen, buiten vrieskou en zon, binnen op de bank met een kop koffie en jullie verhalen. Wat wil een mens nog meer! Liefs

Reactie B&G (28-02-2018): De elfstedentocht misschien nog? Maar nee, dat zou teveel afleiden bij het lezen! Dus toch maar lekker op de bank en een baantje schaatsen! Liefs


Pagina 1 van 30